Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

La culpa

Noelia Fernández Moltó, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Passat un Nadal estrany, malgrat les ganes de molts de "salvar" la màgica època, l'avui arriba carregat de conseqüències, unes xifres desorbitades obliguen a tancaments perimetrals per culpa dels quals es fan tapons a les eixides i entrades de diverses localitats. A més, per culpa de la neu, es dificulta el trànsit i la tornada a les escoles, això si, hi ha temps per parar en qualsevol lloc a fer-se una foto per a l'Instagram, encara que siga al voral de la carretera entre fang i quitrà, dificultant encara més la circulació de vehicles i la vida de molts ciutadans.

La classe política no pren mesures o les pren tard i mal, mentre els polítics s'escuden en la irresponsabilitat dels ciutadans, clar, a l’hora de veure com sempre ho fan bé els mateixos és molt millor tirar pilotes fora.

Parlant de pilotes, per culpa del maleït coronavirus, l'Alcoyano s'enfronta al Real Madrid a casa i no hi haurà ningú gaudint-ho a l'estadi.

Davant totes aquestes culpes, recorde que a la primavera, tancats cadascú a sa casa se sentia molt allò de "el tancament ens servirà per reflexionar i inclús per convertir-nos en una versió millorada de nosaltres mateixa sent més solidaris en societat".

Que roín va ser l'any 2020, el 2021 té la gran tasca de recuperar tot allò que es va perdre a l'any anterior... ¿I si deixem de responsabilitzar als anys com si fos una espècie de broma del destí i comencem a reclamar pel nostre propi futur?

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?