Sociedad
CULTURA

Encamp reparteix 2.000 racions d'escudella sobre rodes

La cònsol major, Laura Mas, va garantir que a la parròquia se celebrarà tot el que es pugui però respectant aquestes mesures

Repartiment de l'escudella de Sant Antoni a la plaça dels Arínsols. / E.C.

Andorra la Vella

La parròquia encampadana no renuncia a la tradició de Sant Antoni i ahir va repartir les corresponents racions que pertoquen en una data tan assenyalada, això sí, a causa de la pandèmia del coronavirus es van entregar en format stop-lab, és a dir sense baixar del cotxe.

En total es van donar les 2.000 racions de cada any, 1.500 al poble d'Encamp i 500 més al Pas de la Casa, fet que demostra segons la cònsol major, Laura Mas, les ganes que té la gent de participar en els actes tradicionals encara que sigui amb nous formats adaptats a la pandèmia. En aquest sentit, va garantir que a la parròquia se celebrarà tot el que es pugui però respectant aquestes mesures.

Encamp va ser juntament amb la Massana, tot i que allà van optar per traslladar l'escudella als menús d'alguns restaurants, les dues úniques parròquies que van mantenir la tradició. A Canillo es va ajornar fins aquest diumenge mentre que la resta van decidir anul·lar-la per la pandèmia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00