Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Salvador Illa: "Creiem que les mesures actuals ja són suficients"

El ministre de Sanitat no contempla avançar el toc de queda

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El ministeri de Sanitat no preveu en aquests moments avançar el toc de queda. Ho ha dit el seu ministre, Salvador Illa, en una entrevista aquest matí a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya i després de la petició d’algunes comunitats autònomes demanant aquest avançament.

Aquesta tarda, es reuneix el Consell Interterritorial per tractar aquesta demanda, però el ministre no ho contempla. I és que Illa creu que les mesures actuals ja són suficients per doblegar la corba de contagis. Ha afegit, a més, que la mobilitat és un dret fonamental i una modificació com aquesta s’hauria de fer amb les màximes garanties jurídiques. Tot i això, ha dit que escoltarà els arguments de les diferents comunitats.

D’altra banda, Salvador Illa ha remarcat que seguirà de ministre fins que s’iniciï la campanya electoral, comenci quan comenci. Ja ho va dir abans que s’ajornessin les eleccions i ara, s’ha reafirmat amb aquesta voluntat. De fet, ha assegurat que continuarà de ministre al 101%, i quan sigui el moment, farà de candidat al 101%.

Preguntat pels recursos que s’han presentat per l’ajornament de les eleccions catalanes, el candidat socialista Salvador Illa ha negat que hi estiguin a darrere. De fet, ha qualificat aquestes afirmacions, que fan algunes veus, de desconsideració cap a les organitzacions, partits polítics o associacions que han decidit presentat aquest recurs al TSJC.

Tornant a la situació epidemiològica, el ministre Salvador Illa ha afirmat que cal esperar 10-14 dies per veure els resultats de les mesures que s’estan aplicant ja. I ha afegit que la situació actual amb un increment notable de contagis es deu en bona part a Cap d’Any.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?