Sociedad

El 15% de les botigues no tornaran a obrir

La patronal demana ajudes econòmiques per compensar les vendes que farien els caps de setmana

Josep Maria Vergés, PIMEC Comerç a Girona / Ràdio Girona

Girona

PIMEC Comerç calcula que un 15% de les botigues de les comarques de Girona ja no tornaran a obrir, sobretot les de punts turístics de la Costa Brava. La patronal demana ajudes econòmiques per compensar les vendes que farien els caps de setmana. També reclamen polítiques per impulsar el comerç de proximitat.

Els eixos comercials quedaran morts. És el que diu PIMEC Comerç que calcula que entre un 12 i un 14% de les botigues de les comarques de Girona ja no tornaran a obrir, quan s’aixequin les restriccions que hi ha avui en vigor. El president a Girona, Josep Maria Vergés, denuncia que el Govern els ha abandonat i reclama ajudes més realistes i ràpides per salvar el màxim de famílies possible.

Josep Maria Vergés, president de Pimec Comerç Girona

11:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000014373/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Afegeix que els comerços més tocats són els turístics. PIMEC també demana una revisió de les restriccions, perquè s’adaptin segons el territori, i més polítiques per impulsar el comerç de proximitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00