Sábado, 31 de Julio de 2021

Otras localidades

Jordi Bertomeu (Eurolliga): "Si el Barça vol ser competitiu, el nou Palau Blaugrana és una necessitat"

El president executiu de l'Eurolliga passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'

Al 'Què t'hi Jugues!' conversem amb Jordi Bertomeu, president executiu de l'Eurolliga. Una conversa on ens fa balanç de com la màxima competició europea de bàsquet s'ha adaptat als temps de pandèmia i on també hi ha espai per parlar de temàtiques relacionades amb el Barça: la urgència d'un nou Palau Blaugrana i l'episodi Heurtel, d'entre d'altres. Durant l'entrevista també ha fet referència a la importància de competicions com la NBA i de com aquesta condiciona a la resta.

Al final de la conversa amb Bertomeu, una de les anècdotes més curioses i divertides. La pregunta del Sique: "Li han preguntat en més d'una ocasió si és familiar de Josep Maria Bartomeu (expresident del Barça)?". La resposta ha estat de nivell...

 

Eurolliga i pandèmia

"Estem relativament contents, la logística de competició per Europa és complexa i només hem reprogramat un petit percentatge de partits. Els problemes han estat per positius als equips i no per restriccions als viatges, com pensàvem inicialment que seria".

 

El nou Palau Blaugrana, una urgència

"Al nivell de competició que volem portar l'Eurolliga requereix poder oferir als aficionats una experiència especial amb unes instal·lacions modernes que el Palau Blaugrana no pot oferir. És una primera necessitat del club si aquest vol ser competitiu en el bàsquet que ve al futur".

"Sobre el nou Palau és cert que hi havia un calendari pautat, però la pandèmia clar que afecta i el condiciona".

 

El cas 'Heurtel'

"No és bo que els jugadors no juguin, els clubs haurien de pensar que la funció dels agents no ens pot enredar en la gestió del club. S'han produït una série de circumstàncies que no eren les desitjables i nosaltres hem vetllat perquè les normes es complissin. És important que ja s'hagi arribat a un acord".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?