Sociedad

Sylla: "seguim vius però no es pot fallar més"

El davanter del Girona diu que per classificar-se per al play off han de fer una segona volta més regular que la primera.

No sap per què els costa tant marcar gols però diu que "quan no es juga bé és més difícil".

Mamadou Sylla preparant-se. / Imatge: Girona FC

Girona

El davanter del Girona, Mamadou Sylla, reconeix que si volen acabar jugant el play off d'ascens a Primera el marge d'error a la segona volta és quasi inexistent. I la plantilla ho té clar: "Ens hem reunit, hem parlat i sabem que no es pot fallar més perquè els rivals s'allunyen i serà molt difícil si no podem aconseguir regularitat".

Mamadou Sylla, prèvia Girona Espanyol

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/2021012113216253/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sylla coincideix amb el seu entrenador que la millor notícia és que estar a 4 punts del sisè (que poden ser 6 si el Leganés guanya el partit pendent) els permet dir que segueixen "vius" però admet que "la primera volta no ha estat del tot bona".

Per falta de regularitat i de joc, aspectes que, al seu entendre, expliquen per què els costa tant fer gols. "Bona pregunta! -ha començat així la seva argumentació- Ens ha faltat el referent (Stuani) però no és excusa. No estàvem jugant bé i així és difícil crear ocasions", ha acabat sentenciant.

Mamadou Sylla, prèvia Girona Espanyol

00:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/202101211336800/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sylla ha estat el màxim golejador de l'equip amb 5 gols però fa 6 partits que no veu porta a la lliga, una circumstància que no li fa perdre la calma: "estic tranquil, confio en mi; sempre he fet gols i en seguiré fent".

Tampoc té problemes per anar variant la seva posició al camp. Amb el 4-3-3 amb el que el Girona va jugar a Ponferrada va ser el jugador més avançat però quan Stuani recuperi la titularitat possiblement s'haurà de desplaçar a la banda si l'entrenador manté el dibuix. Per Sylla no hi ha problema; no sap on li tocarà jugar però està "a punt per fer-ho on digui l'entrenador".

El Girona comença la segona volta dissabte a Montilivi (18:15) contra el líder, l'Espanyol, club en el que Sylla es va formar, amb el que va debutar a Primera i amb el que es va estrenar com a golejador a la Copa.

Considera que "els atacants de l'Espanyol son dels millors de la categoria" i que per tirar el partit endavant caldrà aconseguir "que no es trobin còmodes".

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00