Lunes, 01 de Marzo de 2021

Otras localidades

URBANISME

Tarragona tindrà normes urbanístiques provisionals a partir del maig

Una sentència judicial va anul.lar el document aprovat l'any 2013, i la ciutat necessita en breu un nou full de ruta temporal.

Façana de l'ajuntament de Tarragona.

Façana de l'ajuntament de Tarragona. / ACN

Tarragona tindrà d'aquí tres mesos les normes urbanístiques que han de marcar provisionalment el planejament de la ciutat abans no s'aprovi un nou POUM. Permetran el desenvolupament en els propers anys: cap projecte dels que hi ha en dansa es paralitza i tiren endavant tots els plans de millora urbana previstos, així com el desenvolupament necessari per construir més d’11.000 habitatges. Sí que cauen projectes urbanístics polèmics com el de la Budellera, Mas d'en Sorder o Terres Cavades.

L'equip de govern vol aprofitar per fer un projecte més sostenible, promoure la rehabilitació i no projectar grans creixements que no concorden amb les previsions demogràfiques dels propers anys. Segons Xavier Puig, regidor d'urbanisme, "l’objectiu és permetre el desenvolupament econòmic, social i urbanístic i evitar que la ciutat s'aturi".

Les normes provisionals tenen una vigència de tres anys i es podran prorrogar un any i mig més, i la previsió és aprovar el nou POUM de cara al proper mandat. Puig veu inviable fer-ho abans que s'acabi l'actual.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?