Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
TRAGALUZ

Joan Gadea ja està immers en el rodatge de nous capítols de "L'Alqueria Blanca"

L'actor alcoià torna a interpretar a Don Joaquim en la nova temporada d'aquesta ficció valenciana que s'estrenarà en primavera en À Punt

Tragaluz (22/01/2021)

Tragaluz (22/01/2021)

34:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611331746_848693/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Els primers compassos d'aquest 2021 han coincidit amb l’inici del rodatge dels nous capítols de L’Alqueria Blanca, la sèrie que tornarà a la xicoteta pantalla -en aquesta ocasió a À Punt- després de la interrupció abrupta pel tancament de Canal 9 fa quasi 8 anys.

Gran part de l’elenc d’actors de les temporades passades i l’equip tècnic ja estan en marxa per seguir contant què passa a aquest municipi de L’Alcoià en la ficció.

I en eixe rodatge ja està immers Joan Gadea que interpreta el personatge de Joaquim Falcó. L’actor alcoià ens ha visitat en Tragaluz per contar-los com ha estat el retrobament amb els companys i les sensaciones de tornar a posar-se en la pell de Don Joaquim. També explica com és rodar en temps de coronavirus. Tot el detall, en la conversa en Tragaluz.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00