Deportes

Lluís Carreras al 'Què t'hi Jugues!': "La gent que manava al club no creia en el model"

Seria el director de futbol del Barça si Toni Freixa guanya les eleccions.

Lluís Carreras al 'Què t'hi Jugues!': "La gent que manava al club no creia en el model"

Lluís Carreras al 'Què t'hi Jugues!': "La gent que manava al club no creia en el model"

44:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611327603305/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Lluís Carreras seria el Director de Futbol del Barça en cas que Toni Freixa guanyi les eleccions a la presidència del club. Avui Carreras ha passat pel 'Què t'hi Jugues!' per donar-nos alguns detalls sobre el seu projecte esportiu i també ens analitzat algunes temàtiques d'actualitat blaugrana com el joc del Barça de Koeman, el futur de jugadors com Messi o la polèmica carta d'acomiadament a Setién.

Durant l'entrevista a Lluís Carreras també conversem sobre actualitat blaugrana amb l'Albert Puig (excoordinador a la Masia del Barça) i amb Agustí Amorós  (especialista en dret esportiu i laboral). Amb tots dos i amb Lluís Carreras analitzem la figura d'Ilaix Moriba i també la carta a Setién.

Sobre la candidatura de Toni Freixa

"Per coneixements del que necessita el club, per tornar al model i a la base, que és el que ens ha fet grans... No sabem guanyar d'una altra manera i hem de fer-ho millor i fer-ho bé".

La figura del director esportiu

"Jo seria el director de futbol, que seria qui escolliria al director esportiu i aquest faria el mateix amb l'entrenador".

"Ja el tenim al director esportiu, ja hem parlat amb ell i té tots els paràmetres metodològics i de sentiment de club. El nom? Ens agrada treballar amb discreció. Si és exjugador? Podria ser-ho".

Sobre Leo Messi

"Messi és el millor jugador de la història, genera molt més del que guanya i el seu futur està a les seves mans. Ell és qui ha de decidir dins uns paràmetres econòmics donats per la situació de la pandèmia".

Sobre el model 'Barça'

"La gent que manava al club no creia en el model. Volien ser igual que el Bayern i no ets el Bayern, ets el Barça, i tens un diferencial que és tenir la pilota".

"Quan arriben Guardiola i Seirul·lo al 2010 posen el mètode en una bíblia".

Actualitat Barça: el joc amb Koeman, Dembélé....

"Si m'agrada el Barça de Koeman? A estones... Hem arribat a veure a un bon Barça, però és una mica inconsistent, però això també ho diu Koeman".

"Dembélé és pur talent, ha de millorar en presa de decisions i és capaç del millor i del pitjor. Li falta regularitat".

"La carta a Setién? És molt trist tot això..."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00