Sociedad

Francisco: "La Copa ens ha servit per ser més competitius en la lliga"

L'entrenador reconeix la dificultat d'eliminar el Villarreal però diu que intentaran fer-los sentir "incòmodes".

La prioritat segueix sent la lliga però en aquesta eliminatòria no hi haurà tants jugadors del filial a la convocatòria.

Els jugadors, celebrant un gol. / Imatge: Girona FC

Girona

"En les primeres eliminatòries no ens venia bé (la Copa) perquè teníem molta gent lesionada però ara veig que ens ha fet més competitius. Els minuts de copa han posat els jugadors a un bon nivell i demà els que juguin tenen una altra oportunitat de demostrar que volen ser al partit de dissabte contra el Mallorca".

A la Copa s'hi ha reivindicat jugadors que ara son clau a la lliga com Terrats, Valery o Pablo Moreno i d'altres que, en qualsevol moment, poden tenir opcions com Arnau Martínez o el mateix Muric, que després d'un inici de lliga desastrós, ha tingut partits per demostrar que, si fes falta, pot tornar a tenir una oportunitat.

L'entrenador del Girona ja no veu la competició com una molèstia sinó com una oportunitat per mantenir els titulars en tensió i actius els que tenen menys minuts a la lliga i, de fet, ha avançat que, tot i que la prioritat "segueix sent la lliga", l'equip que surti demà per intentar eliminar el Villarreal podria ser "perfectament el que surti dissabte a Mallorca o una barreja".

Amb tot, accedir a quarts de final és feina complicada perquè, segons Francisco, tenen al davant el pitjor rival possible: "el Villarreal és un dels millors equips de Primera, vol tenir la possessió, interpreta molt bé els espais i, a més, segur que voldrà passar perquè té opcions de fer un bon paper en aquesta competició".

La idea és "fer que no es sentin còmodes" i encomanar-se a la "fiablitat defensiva" per "mirar d'arribar al final amb opcions".

El tècnic segueix tenint les baixes per lesió de Juanpe, Luna i Terrats -afectat per covid- i ja ha anunciat que aquesta vegada les peces que s'emportarà del filial seran comptades perquè "va jugar ahir i el partit de copa el tenim demà". Sí que ha confirmat que compta amb Jonatan Morilla, Arnau Martínez i Pau Víctor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00