Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

"El Govern d'Espanya ha estat ranci i no ha tingut la valentia d'endeutar-se"

El president de la patronal Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, reclama unes eleccions "com més aviat millor, i un govern que lideri i que pugui fer un pressupost de reconstrucció del país"

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Josep Sánchez Llibre, en una entrevista a l’Aquí Cuní ha advertit que “hi ha milers d'empresaris en una situació límit de desesperació. S'han arruïnat i estan a punt de prendre la seva economia"

Davant d’aquest panorama, el president de la patronal catalana afirma que “els ajuts de la Generalitat de 260 milions seran insuficients. Si els comparem amb els que ha donat la resta de països europeus, a Catalunya caldrien 10.000 milions d'euros. Demanem una estratègia comuna entre el govern de l'Estat i les Comunitats Autònomes”

Sánchez Llibre no ha estalviat crítiques a l’executiu de Pedro Sánchez: “El Govern d'Espanya ha estat poc generós amb les empreses. Ha estat ranci i no ha tingut la valentia d'endeutar-se una mica més. Encara és a temps”

El president de Foment assenyala sectors crítics (hostaleria, hotels, turisme, comerç, gimnasos i cultura) i el camí a seguir: “Un dels mecanismes fora endeutar-se una mica més, com han fet altres països. També condonar els crèdits ICO a les companyies que abans de la COVID eren rendibles. I una altra possibilitat seria baixar impostos.”

Pel que fa al moment polític actual, apunta que volen “que les eleccions siguin com més aviat millor i volem un govern que lideri econòmicament i políticament el nostre país. Que pugui fer un pressupost que serveixi per la reconstrucció del nostre país.”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?