Sociedad
Es Castell

Noves millores per Sol del Este

L'Ajuntament anuncia un parc infantil de 1.000 m2 i nou enllumenat

Projecte del parc infantil a Sol del Este. / Ajuntament des Castell.

Mahón

L'Ajuntament des Castell ja ha adjudicat les obres per a la creació d'un nou parc a la urbanització de Sol de l'Est. Concretament, el nou equipament s'ubicarà en una parcel·la de titularitat municipal, situada entre els carrers Lepant i Vinaròs, que actualment es troba en estat d'abandó.

El projecte contempla la creació d'un espai infantil amb jocs per a diferents edats, així com espais de pas per connectar els dos carrers i zones enjardinades i de descans. El nou espai ocuparà una superfície aproximada de 1.066 m2. En total, el projecte preveu la instal·lació de quatre jocs infantils, que inclouen gronxadors per a diferents edats, cavallets i una piràmide de cordes. També s'instal·larà un nou enllumenat i bancs de plàstic reciclat.

Aquesta actuació forma part d’un conjunt molt més extens per millorar tota la urbanització tant pel que fa als miradors de la costa com als punts de llum.

Les obres del parc infantil les durà a terme l'empresa Construccions Olives per un preu de 88.438,90 euros, IVA inclòs, i el projecte comptarà amb finançament provinent del PIC turístic del Consell Insular de Menorca, que assumirà el 62,8% de el cost dels treballs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00