Sociedad
EDUCACIÓ

La primera universitat de música del sud d'Europa començarà les classes el pròxim curs

Per la ministra d'Educació, Esther Vilarrubla, serà una oportunitat per donar-se a conèixer en l'àmbit educatiu

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, amb el director de Comunicació d'Humanium International University, Eugenio Martin, durant la presentació d'aquest dimarts. / SFG

Andorra la Vella

El sistema educatiu andorrà creixerà a partir del setembre quan obri la Humanium International University, la primera universitat de l’arc mediterrani que oferirà graus, màsters i doctorats a nivell europeu sobre música i de la qual s’espera que pugui acollir entre 150 i 200 alumnes. Els estudis s’impartiran de forma semi presencial i el centre disposarà d’un emplaçament fix, el qual encara no està tancat, i es traslladarà a l’auditori o a conservatoris les classes presencials pràctiques. Per la ministra d’Educació, Esther Vilarrubla, serà una oportunitat per donar-se a conèixer en l’àmbit educatiu.

El director de comunicació de la universitat, Eugenio Martín, ha destacat que fa anys que treballen perquè el projecte vegi la llum i espera convertir-se en un referent europeu. A més, el projecte va més enllà de la música i la intenció és altres disciplines relacionades amb les arts i les humanitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00