Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Deportes

El pla de Pedri: treball de gimnàs tres cops per setmana

Pedri, que va fer atletisme de petit, s'entrena a la Ciutat Esportiva amb politges per guanyar volum de tren superior

Pedri escalfant al costat de Leo Messi. / Getty Images

Barcelona

Pedri és la sensació de el Barcelona en la seva primera temporada com a blaugrana. El de Tegueste va arribar a Barcelona amb la il·lusió de fer-se un lloc en la plantilla i amb treball, Pedri ha aconseguit ser titular indiscutible.

El canari segueix, des de principi de temporada, un pla personalitzat d'entrenaments més enllà dels de el grup. Pedri va tres tardes a la setmana a la Ciutat Esportiva per treballar amb politges i potenciar el tren superior. Sempre que el calendari ho permet, en setmanes "netes", el canari va a entrenar amb els preparadors físics de club. L'objectiu: guanyar massa muscular i d'aquesta manera força, per aguantar el cos a cos i els impactes dels rivals.

És l'aspecte físic que li queda per evolucionar a Pedri. No s'obsessiona amb la progressió: tot i que se li nota l'evolució, Pedri no porta un control estadístic de la seva evolució. Guanya cos i manté les seves virtuts anteriors. Pedri va fer atletisme de petit, és ràpid i resistent. El canari és el jugador que més partits ha jugat aquesta temporada, 27, seguit per Griezmann i De Jong. A Pedri tampoc se li coneix lesió, és un jugador amb un físic discret però molt potent.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00