Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Meteorología

Gener de 2021, el mes que comença amb neu i acaba amb màniga curta

A Ontinyent s'ha passat de tindre 5 graus de màxima a 13 de mínima en poc més de 20 dies. El vent podria tornar a bufar els últims dies del mes

El cel ras i sensació de calor a Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Ontinyent

L'inici de 2021 està sent molt estrany. El que esperàvem fora l'any en que recuperarem la normalitat després d'un 2020 de bojos de moment ha començat igual o pitjor que el seu any predecesor. A tots els casos de pandèmia i l'arribada de la tercera onada hi ha que destacar també la meteorologia.

Que gener està sent un mes de grans contrastos meteorològics és un fet que no se li escapa a ningú. La neu i el fred van ser protagonistes durant els primers dies de l’any fins i tot amb màximes de 5 graus, després va ser el vent el que va voler ser protagonista amb ràfegues de 100 km/H, i ara, de repent, el calor s’obri pas, tot en menys de 20 dies de diferència.

Ara mateix és eixe calor el que està sent el gran protagonista, amb màximes de 25 graus com la que hui mateix estem vivint i que sembla que demà seguirà pels mateixos paràmetres pel que el mes de gener haurà començat amb una temperatura màxima de 5 graus i el dia 28 finalitzarà amb una mínima de 13. Estem vivint unes temperatures més pròpies de la primavera, però això pot estar a punt de canviar.

José Ángel Núñez explica que aquest cap de setmana tornarà el vent i baixaran les temperatures

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1611847477026/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per als amants de les temperatures altes, podrien estar gaudint hui i demà dels últims dies, de moment, de calor primaveral i és que segons explica el cap de meteorologia d'AEMET Comunitat Valenciana, José Ángel Núñez, durant el cap de setmana podria arribar una nova borrasca que portara de nou fortes ratxes de vent i la baixada de temperatures.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00