Sociedad

Eusebi Cima aprofita els seus contactes per vacunar-se

L'expresident del Consorci Sanitari de Terrassa va rebre la primera dosi fa dues setmanes amb l'argument que sobraven vacunes a l'Hospital de la ciutat

Eusebi Cima en una fotografia de l'any 2016ACN

Barcelona

L'expresident del Consorci Sanitari de Terrassa, Eusebi Cima es va vacunar fa dues setmanes aprofitant que sobraven dosis a l'Hospital de la ciutat, segons ha sabut SER Catalunya. L'històric representant de la patronal vallesana CECOT va rebre-la el mateix dia que altres metges jubilats, que tampoc entraven dins del protocol de Salut.

Eusebi Cima, que ara té 76 anys, hauria d'haver esperat almenys fins al març per entrar en la segona fase de vacunació prevista pel departament de Salut. Però es va avançar aprofitant els seus contactes i el seu antic càrrec com a president del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa, entitat pública de la Generalitat i Ajuntament, i va rebre la dosi de la vacuna fa dues setmanes, concretament l'11 de gener. Fonts del seu entorn ho justifiquen amb el fet que sobraven dosis i que caducaven aquell dia.

SER Catalunya ja va avançar que metges jubilats de l'hospital també havien estat vacunats sota aquest argument saltant-se el protocol. El Consorci Sanitari de Terrassa els va cridar perquè s'acostessin al centre perquè els sobraven 300 dosis que s'haurien fet malbé en poques hores. També van vacunar malalts crònics i pacients ingressats a l'àrea sociosanitària a més de la resta de personal sanitari del centre.

El Consorci Sanitari de Terrassa és una entitat pública de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Terrassa, creada l'any 1988 i integrada per l'hospital de Terrassa, set centres d'atenció primària, un centre sociosanitari, a més d'un hospital de dia per a pacients d'Alzheimer, de la Unitat Assistencial del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i de l'única Unitat d'Hospitalització Penitenciària de tot l'estat espanyol, segons diu la seva pàgina web.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00