Sociedad

Ortolá per Muric i Ramalho a Osasuna

El Girona incorpora al porter alacantí Adrià Ortolà procedent del Tenerife per cobrir la marxa del kosovar Aro Muric al Willem II holandès.

El club també ha cedit el defensa Jonás Ramalho a Osasuna fins a final de temporada amb una opció de compra.

La plantilla s'escurça i això vol dir que Francisco haurà de mantenir la seva aposta pels jugadors del filial.

Ortolá, en un dels últims partits disputats amb el Tenerife aquesta temporada. / Imatge: CD Tenerife

Girona

El Girona ha canviat el segon porter l’últim dia de mercat. L’alacantí Adrià Ortolà (27) firma fins a final de temporada i dues més i arriba procedent del Tenerife, club amb el que ha disputat 14 partits aquesta temporada. Havia perdut la titularitat i amb l’arribada de Jon Ander Serantes –que també interessava al Girona-, els minuts se li havien encarit considerablement.

Ocuparà el lloc que deixa vacant el kosovar cedit pel Manchester City, Arijanet Muric, que va demanar sortir per tenir els minuts que els errors que va cometre a principi de temporada i l’excel·lent rendiment de Juan Carlos li han negat. Se’n va al Willem II holandès, que necessita cobrir la baixa per lesió de Robbin Ruiter.

Muric marxa després de defensar la porteria del Girona en 6 ocasions; 2 cops a la lliga (en les dues primeres jornades) i 4 cops a la Copa. El seu relleu té molta més experiència a Segona Divisió, on ha disputat 114 partits amb dos equips diferents. S'hi va estrenar al Barça B, la temporada 2013-14 amb Eusebio a la banqueta i la competència de Jordi Masip. Amb el filial blaugrana va disputar 63 partits i amb el Tenerife 51. La temporada 2018-19 va estar al Deportivo de La Corunya però amb l'equip gallec només va disputar un partit de copa. També es va estrenar a Primera la temporada 2016-17 a l'Alavés, amb el que va jugar 2 partits.

RAMALHO a OSASUNA

Aquesta tarda el Girona i Osasuna també han pactat la cessió del defensa Jonás Ramalho. El jugador de Barakaldo, que jugarà a l'equip navarrès fins a final de temporada. En l'operació s'hi inclou una opció de compra.

Ramalho és un històric del Girona, amb 191 partits entre Lliga i Copa. Va aterrar a Montilivi la temporada 2013-14 i s'hi va estar dues temporades. Després d'un retorn a Bilbao va tornar la temporada de l'ascens, la 2016-17, i des d'aleshores ha estat un jugador molt utilitzat pels diferents entrenadors que hi ha hagut encara que va ser amb Pablo Machín a la banqueta quan va rendir millor formant part de la línia de 3 centrals amb la que jugava aquell Girona.

SONI al CELTA B

El Girona també ha reubicat el davanter Kevin Soni. Fa uns dies va acabar la seva cessió amb el Villarreal B i aquesta tarda s'ha tancat la seva cessió al Celta B, que juga a Segona Divisió B, fins a final de temporada i, com en el cas de Ramalho, l'acord inclou opció de compra. Amb el filial groguet, Soni ha disputat 7 partits (369') amb els que ha donat 2 assistències.

PLANTILLA més CURTA

Amb la marxa de Suárez, Muric i Ramalho i l'única arribada d'Ortolá, la plantilla del Girona s'escurça i això vol dir que l'entrenador haurà de seguir mantenint la seva aposta decidida pels jugadors del filial.

Especialment delicada és la situació a la defensa, on la sortida de Ramalho no ha estat coberta amb cap fitxa professional. El Girona només compta amb tres centrals amb fitxa del primer equip; Santi Bueno, Bernardo i Juanpe, que només disputar el primer partit de lliga i que no es sap quan tornarà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00