Lunes, 02 de Agosto de 2021

Otras localidades

Sobre la filtració del contracte de Messi i tot allò que genera el jugador pel Barça

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem les informacions publicades pel diari 'El Mundo' i donem detalls sobre els orígens del contracte, sobre les sensacions actuals de Messi i sobre l'impacte econòmic que suposa seguir amb ell o no.

L'actualitat blaugrana torna a tenir el focus en l'àmbit extraesportiu. Aquest passat dissabte a la matinada el diari 'El Mundo' publicava l'últim contracte de Leo Messi i ho feia al detall. Especificant que el jugador argentí havia signat un acord el 2017 que encara segueix vigent i que en la seva totalitat equival, sempre segons El Mundo, a una xifra molt concreta: 555.237.619 euros bruts.

Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat tot el que es desprèn d'aquest contracte i quines poden ser les sensacions, a dia d'avui, de Leo Messi en relació a aquesta filtració. Sique Rodríguez ha parlat sobre els orígens d'aquest contracte, posant en situació i context la proposta de la directiva d'un Bartomeu que es va voler assegurar gaudir de Messi fins al final del seu mandat, el 2021. Sobre aquesta temàtica també n'han donat la seva opinió el trident del QTJ: Àlex Delmàs, Jofre Mateu i Moisés Hurtado.

 

Què genera Messi pel Barça? Què s'hagués estalviat el Barça aquest estiu?

Ha explicat també Sique Rodríguez que no hi ha una quantitat exacte que es conegui en relació als ingressos que li suposa al Barça el fet de tenir a Messi a la plantilla. Això sí, ha explicat que sí que hi ha certs factors econòmics que ajuden a entendre la importància de Messi per les finances del club:

-En gires: es cobra un 20% menys si no està Messi.

-Venda de samarretes: més de la meitat són amb el nom de Messi.

-Xarxes socials club: més impacte amb imatge Messi.

 

A tot això, l'altra pregunta que molts es fan és: Què s'hagués estalviat el Barça si Bartomeu hagués venut a Leo Messi aquest estiu? La resposta té una xifra molt concreta: 72 milions d'euros bruts. Aquest és el seu salari brut. Al qual s'hi hauria d'acabar afegint les possibles primes extres que poden arribar a fe un total de 138 milions.

 

Periodista de 'El Mundo' a l'Aquí Cuní

Esteban Urreiztieta, sotsdirector del rotatiu, ha passat pels micròfons de SER Catalunya al programa 'Aquí Cuní'. En antena del ''Què t'hi Jugues!' hem recuperat una de les seves declaracions més destacatdes: "Si el contracte de Messi en aquests termes constitueix més del triple del que guanyava Cristiano al Madrid o més del doble del que guanya Neymar ara al PSG ... Algun club fitxaria ara Messi en aquestes condicions? La resposta és no. Tusquets ja va dir que en el seu dia que financerament l'hagués venut. Nosaltres fem servir un verb en present al titular: amb aquestes condicions, a dia d'avui no és sostenible Messi al Barça".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?