Sociedad

Quique Cárcel: "Francisco està més emprenyat amb el gol de Mallorca que amb com ha quedat el mercat"

El director esportiu del Girona creu que, tot i les sortides de Muric, Suárez i Ramalho i la sola incorporació d'Ortolá, la plantilla segueix sent "molt competitiva".

Cárcel ha explicat que molts jugadors han rebut ofertes per marxar, que la sortida de Ramalho ha estat beneficiosa per alliberar massa salarial i que ara no és moment per plantejar la renovació a l'entrenador.

Sense renunciar a res, ha recordat que el primer objectiu és la permanència i que van "per bon camí".

Quique Cárcel durant la compareixença d'aquest matí. / Imatge: Girona FC

Girona

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, considera que la plantilla segueix sent "molt competitiva i té dos jugadors per posició", que, d'entre totes les sortides plantejades, la del defensa Ramalho era "la menys important" esportivament parlant però sí des d'un punt de vista econòmic i que, tot i que han donat sortida a tres jugadors i només n'ha arribat un, el tècnic "està més emprenyat per la derrota a Mallorca" que per com li ha quedat l'equip després del mercat d'hivern.

Entrant al detall però sense revelar quantitats ni alguns noms, Cárcel ha explicat que hi ha hagut cinc o sis jugadors amb possibilitats de sortir i que alguns van disputar el partit de Mallorca "amb ofertes sobre la taula" i ha recordat que han començat el curs amb "un excés de limit salarial" i que això marca la lògica de les decisions. També ha aprofitat per recordar que el principal objectiu és "la salvació" i que van per bon camí".

RAMALHO

"Volíem màxima continuitat" però no ha estat possible, ha admès. En aquest sentit, la marxa de Ramalho creu que ha estat beneficiosa per a totes les parts. "Ramalho sempre ha estat un jugador important i estem convençuts que hagués seguit tenint protagonisme però havíem de baixar límit salarial i amb la recuperació de Juanpe, el paper de Bueno i Bernardo i dels jugadors del filial, crèiem que la seva sortida, de les que teníem plantejades, era la menys important", ha desgranat, i ha afegit que, a més, per al jugador era una oportunitat tornar a Primera. No ha volgut revelar els termes de la clàusula que permet a Osasuna quedar-se'l a final de curs però creu que "ja no tornarà".

Amb tot, ha admès que van intentar cobrir el forat de Ramalho amb un jugador que els agradava però, al final, aquest jugador no va acabar sortint del seu club. També ha afirmat que no tenen intenció d'incorporar algun jugador a l'atur a menys que no ho obligui alguna lesió.

PORTERS

El director esportiu del Girona ha donat el seu punt de vista sobre els relleus a la porteria. Muric va sortir quan quedaven dos dies per al final del mercat, poc després d'haver permès marxar al tercer porter, José Aurelio Suárez, cosa que va obligar a moure's de pressa per incorporar Adrià Ortolá i invertir els pocs recursos que quedaven per fitxar.

"Què hagués passat amb Suárez si la sortida de Muric hagués estat abans? No ho sabem però Suárez portava quatre anys sense pràcticament minuts i ell volia sortir igualment per jugar", ha afirmat Cárcel, que ha negat que la petició per marxar de Muric els agafés per sorpresa.

"Els jugadors cedits pel City venen a buscar minuts, la situació preocupava al City, ho sabíem però l'oferta del Willem II no va arribar fins dos dies abans de tancar el mercat", s'ha explicat.

FRANCISCO

Més enllà del mercat d'hivern, a la taula del director esportiu del Girona hi ha patates calentes com els jugadors que acaben contracte o la renovació de l'entrenador.

"Quan hàgim de parlar ja parlarem", opina Cárcel, però ha començat a aplanar el camí argumentant que, amb tots els problemes que hi ha hagut, estar a punt de pujar a Primera i tenir l'equip en disposició de lluitar per entrar al play off és mèrit de l'entrenador i creu que és la persona indicada per pilotar el Girona del futur.

El mateix argument ha fet servir per abordar la pregunta sobre el futur del porter Juan Carlos: "Juan Carlos sap que estem contents amb ell, ell està content aquí però veurem el futur què depara".

ORTOLÁ

Després d'analitzar el mercat d'hivern ha passat per la sala de premsa l'únic fitxatge d'aquest mercat, el porter Adrià Ortolá. Conscient que ve a competir amb un porter que està en un estat de forma excepcional, ha dit que ve a "ajudar Juan Carlos i a l'equip" i també ha explicat que té "una gran il·lusió  pujar a Primera".

Adrià Ortolá, porter del Girona

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/2021020414447131/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00