Sociedad

Debat electoral a SER Catalunya

Els caps de llista a les eleccions catalanes se la juguen a 'Aquí, amb Josep Cuní'

El debat començarà a les 8:30 h i s’acabarà a les 10 h en punt / EP

Barcelona

Ser Catalunya organitzarà aquest divendres el debat electoral de l'equador de campanya amb la participació de Carlos Carrizosa de Ciutadans, Laura Borràs de Junts Per Catalunya, Pere Aragonès d’Esquerra Republicana, Salvador Illa del PSC, Jéssica Albiach d’En Comú Podem, Dolors Sabater de la CUP i Àngels Chacón del PDECAT. Josep Cuní serà l’encarregat de moderar la trobada amb els caps de llista a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Sota el lema Aquí, se la juguen’, els candidats a liderar la Generalitat tindran 1h i 30 minuts per exposar els seus programes i mirar de convèncer a l’audiència amb les seves propostes. També hi haurà temps per les rèpliques i perquè cada partit pugui defensar-se de tot allò que cregui convenient.

El debat començarà a les 8:30 h i s’acabarà a les 10 h en punt. S’emetrà per totes les freqüències de Ser Catalunya i també per les de la Cadena Ser a Catalunya. A més a més, es podrà veure en streaming al Twitter del programa ‘Aquí, amb Josep Cuní’ i a la web de Ser Catalunya.

Hi haurà seguiment a Twitter, Facebook i també Instagram d’Aquí, amb Josep Cuní. I es podrà accedir al debat íntegre al Youtube de Cadena Ser

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00