Lunes, 17 de Mayo de 2021

Otras localidades

SOLIDARITAT

L'IES Andreu Sempere d'Alcoi activa una recollida d'aliments per a famílies colpejades per la crisis

La iniciativa s'inclou al projecte d'aprenentatge-servei "Un mar de drets" per ajudar a la gent que té problemes derivats de la pandèmia o col·laborar amb ACNUR perquè els xiquets refugiats tinguen accés a una educació digna

Els alumnes d’ESO de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi estan treballant amb el projecte aprenentatge-servei Un mar de dret amb una doble vessant: ampliar els coneixements sobre els drets humans i saber com poder ajudar a la gent que més malament ho està passant per la crisis del coronavirus o als xiquets refugiats.

D’aquesta manera, l’IES Andreu Sempere ha encetat una doble via de col·laboració. Per una banda, té activa una campanya de recollida d’aliments. Al vestíbul del centre, situat al carrer Isabel La Catòlica, en horari de matí i fins al 19 de febrer es pot dur sucs, melmelada, tonyina, llegums o llet, entre d’altres. I els dies 15, 16, 17 i 18 de febrer, d’11 a 13 hores, també estarà oberta la seu de l’Associació de Veïns Eixample-Benissaidó per depositar aliments amb data de caducitat llarga.

Creu Roja d’Alcoi serà l’encarregada de fer el repartiment a les famílies colpejades per la crisis.

I per altra part, des de l’institut alcoià també recolzaran a ACNUR perquè els xiquets refugiats tinguen accés a una educació digna.

Els estudiants de 4t d’ESO Joan Macías, Edurne Ramírez i Alejandra Giner i les professores de Valors Vanessa Masià i Encarna Santos, en l’entrevista en Hoy por Hoy Alcoy, els expliquen amb detall el projecte i com aportar un granet de sorra a Un mar de drets.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?