Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

RUEDA DE PRENSA RUEDA DE PRENSA Pedro Sánchez comparece en una rueda de prensa desde La Moncloa

Una trentena d'entitats socials de Menorca signen un manifest contra el PTI

Consideren que és una clara involució respecte a l'anterior de 2003 i obre la porta a més ciment, contaminació i massificació

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Wikipedia

Un total de 32 entitats socials s'han unit per traslladar a l'equip de govern del Consell Insular el seu rebuig a l'aprovació inicial de la reforma del Pla Territorial Insular.

En un comunicat conjunt expressen la seva preocupació i indignació per la reforma de la normativa que regula l'urbanisme a l'illa, i consideren que la seva aprovació per part de l'executiu insular és una clara involució respecte a l'anterior de 2003 i obre la porta a més ciment, contaminació i massificació. A més, reivindiquen el paper de l'illa com a Reserva de la Biosfera i exigeixen un canvi de model urgent.

Denuncien al manifest que “els menorquins no necessiten més creixement, asfalt, piscines, restaurants o aparcaments en sòl rústic, o en zones de màxima protecció com les ANEIs, i que no volen cedir ni un pam més de territori per a edificar, ampliar o carregar més les urbanitzacions.

Finalment, proposen utilitzar els fons europeus per a la restitució dels ecosistemes, l'impuls a la mobilitat sostenible i al transport públic, la millora dels serveis bàsics d'aigua i sanejament, la implantació d'autoconsum en energies netes, la protecció de la mar i la posidònia, la cura del nostre patrimoni, en la protecció social i la igualtat d'oportunitats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?