Jueves, 25 de Febrero de 2021

Otras localidades

Sistemas de Señalizacion

Ontinyent trau a concurs públic la contractació del servei de la senyalització del municipi

Serà per a dos anys, prorrogables, amb un pressupost de 89.528 euros y les empreses interesades tenen fins al 5 de març per a presentar les seues ofertes

Foto arxiu

Foto arxiu / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic la contractació del servei de conservació i nova instal·lació de la senyalització horitzontal de les vies públiques del terme municipal d’Ontinyent, per un pressupost de licitació de 89.528 euros anuals, iva inclòs. La duració del contracte serà de 2 anys (prorrogables altres dos), amb un pressupost màxim total de 358.111 euros.

El regidor de Policía Local, Pepe Gandia, explicava que "la conservació i nova senyalització permetrà oferir una millor visió tant nocturna com diürna no sols del trànsit rodat sinó també dels vianants" perquè l’objectiu del "Govern d’Ontinyent es garantir la seguretat de la ciutadania quan es moga per Ontinyent" en àrees tan importants com els polígons industrials i centre urbà on existeix un major desgast de la senyalització, però també "als principals camins del terme municipal on un hi ha un gran nombre de vivendes, per assegurar un accés segur al veïnat que viu al disseminat".

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al proper 5 de març. Els treballs a realitzar, que s’ajustaran a les recomanacions establertes per la Comissió de Circulació i Transport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i seguirà l’establert a la Llei de Seguretat Vial, consistiran en el pintat de la senyalització horitzontal de les vies públiques incloent passos de vianants, bandes de detenció, simbologia de BUS, cedeix el pas, fletxes, STOP, vorades, illetes, etc. A més, la pintura a utilitzar serà amb base en resina acrílica, especial per a ciutat i una vegada estiga adjudicat el contracte l’organització dels treballs es realitzarà conjuntament amb la Policia Local per tal de garantir les menors molèsties possibles a la ciutadania.

Gandia recordava que la licitació d’aquest servei és molt important perquè "ens permet continuar fent d’Ontinyent una ciutat segura i còmoda per als vianants, on tothom circule amb facilitat i puga gaudir la via pública com a espai de convivència".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?