Sociedad
Coronavirus Covid-19

Visitants i maletes en ple confinament municipal

Els propietaris d'alguns allotjaments rurals del Priorat denuncien que no tothom ha complert amb les restriccions vigents i demanen més vigilància als ajuntaments.

Casa rural / ACN

Tarragona

Les cases rurals del Priorat denuncien competència deslleial entre elles: alguns establiments s'han omplert durant els caps de setmana en ple confinament municipal, i per això reclamen als ajuntaments més mà dura per fer complir les restriccions.

L'associació que les agrupa ha fet arribar arribar una carta als consistoris demanant que intensifiquin la vigilància per evitar l'arribada de persones de fora, especialment a Cornudella de Montsant: asseguren que a alguns establiments s'ha vist a persones amb maletes, quan en teoria ningú es podria moure del seu municipi. El president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, diu que “és injust” que no tots els negocis tinguin les mateixes condicions. Lamenta, d'altra banda, que els que fan la picaresca no tinguin conseqüències.

La carta la signen una cinquantena d'establiments agrupats sota aquest paraigua, entre allotjaments, restaurants i cellers.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad