Deportes

Barça-Messi a la Super Bowl: "És l'impacte més important pel club dels últims anys"

Leo Messi va sortir en pantalla al costat d'altres llegendes de l'esport com Tom Brady o Michael Jordan.

Impacte Barça-Messi a la Superbowl

Impacte Barça-Messi a la Superbowl

03:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1612797750496/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Són molts els diners que mou una competició com la Superbowl. Un impacte econòmic generat per les altes xifres d'audiència que segueixen la final en directe arreu del món. Els anuncis es cotitzen a uns imports fora de mercat i tenir-hi presència és sinònim d'un impacte econòmic molt positiu per a les marques. El que ningú podia esperar és que un d'aquests beneficiats seria el Barça. I és que durant la final entre Tampa Buccaners i els Chieffs va aparèixer en pantalla la figura de Leo Messi vestint la samarreta del Barça al costat d'altres llegendes del món de l'esport com Tom Brady o Michael Jordan. De tot plegat ens n'han donat detalls els companys Adrià Soldevila i Xavi Saisó al QTJ.

Al 'Què t'hi Jugues!' n'hem parlat amb dos experts

Marc Círia: "És l'impacte més important pel club dels últims anys. La Super Bowl va tenir una mitjana de 190 milions d'espectadors, 450 milions d'interaccions a xarxes i només en publicitat es van destinar 418 milions de dollars. Això ens parla de la magnitud de l'impacte que va tenir veure a Messi a la Super Bowl".

Cinto Ajram: "L'impacte que ha tingut per Messi i pel Barça és molt gran, un anunci a la Super Bowl costa 6,5 milions de dollars de mitja i aquesta pantalla va estar molts segons en emissió en plena Super Bowl. No només impacta com a marca Barça, també per Messi i per Rakuten, que es llegeix perfectament a la imatge.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00