Sociedad
Política municipal

El PP es queda sol al ple que va forçar per fer fora n'Héctor Pons i n'Enric Mas per la seva vacunació

Els dotze regidors de PSOE i Ara Maó es van oposar a la proposta popular i la regidora de Ciutadans es va abstenir

El Ple extraordinari forçat pel PP per fer fora a n'Héctor Pons i n'Enric Mas no va tenir cap efecte / Arxiu.

Mahón

Hèctor Pons segueix com a alcalde de Maó i Enric Mas com a regidor de Serveis Socials després del ple extraordinari celebrat aquest dilluns capvespre al consistori a instància del PP per debatre la vacunació de Mas i forçar tant la seva sortida com la de Pons. Els populars es van quedar sols en les seves demandes ja que ni l'altre partit a l'oposició, Ciutadans, els va recolzar. La proposta del PP va rebre només el recolzament dels 8 vots populars, la negativa dels 12 regidors de l’equip de govern i l’abstenció de la regidora de Ciutadans.

Marisa Pons, de la formació taronja, va recriminar als populars que fossin els únics edils que s'havien negat a rebutjar el cobrament de dietes per aquesta sessió telemàtica. També va recordar que els primers a demanar la compareixença de Mas per aquest tema va ser la formació taronja.

Mateu Ainsa va actuar com a portaveu dels populars per qualificar de "menyspreable" el comportament d'Enric Mas saltant-se el torn de vacunació i el d'Héctor Pons donant-li suport per la seva decisió.

Per part de l'equip de govern municipal (PSOE-Ara Maó) la tinent d'alcalde María José Camps va exercir de portaveu. Va afirmar que Mas va complir estrictament amb el protocol i va incidir en què el titular de Serveis Socials no podia desobeir una petició directa de l'autoritat sanitària competent. En aquest sentit, va preguntar als populars "Què haurien demanat si Enric Mas hagués desobeït les indicacions de Salut, no s'hagués vacunat i hagués provocat un brot a la Residència Geriàtrica Assistida?".

El socis de l’equip de govern, Ara Maó també van donar suport a Enric Mas i Héctor Pons en no trobar cap fet punible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00