Sábado, 15 de Mayo de 2021

Otras localidades

El conflicte Rudi García - Koeman es remunta al 2019

Koeman ha acusat l'entrenador del Lió de "voler sortir a la premsa" després que García el critiqués per parlar de Depay

Ronald Koeman, durant un entrenament.

Ronald Koeman, durant un entrenament. / Getty Images

Ronald Koeman ha estat molt contundent amb Rudi García en roda de premsa. A pregunta d'Adrià Albets de la SER, Koeman ha volgut deixar clar que per a ell "Rudi García no és important". "Ara sembla que l'entrenador del Lió vol sortir en premsa per així tenir més protagonisme. No m'importa, aquest home no és important per a mi", ha declarat Koeman, responent a les paraules de Rudi del dia anterior.

"He vist a Koeman molt ofuscat perquè els de París parlen sobre Messi a una setmana de el partit, però no el vaig veure tan tímid quan va parlar de Depay i ja havia acabat el mercat", ha assegurat l'entrenador de l'Olimpique a Bein Sports França.

Però la guerra es remunta a 2019 i consta de diversos capítols. Al novembre de 2019, després que Depay va sortir lesionat d'un intranscendent Holanda - Estònia amb Koeman de seleccionador, Rudi García va assegurarque "era una falta de respecte haver fet jugar a Depay en aquesta situació". "S'ha lesionat en el mateix múscul que ja tenia tocat. El que he comprovat és que s'ha lesionat en un partit que no valia per a res. Alinear-lo ha estat una falta de respecte per l'Olimpique de Lió ", va dir aleshores García.

Un any després, el 2020, García va tornar a la càrrega. Koeman va admetre que volia a Depay per al seu equip en una entrevista a la televisió holandesa NOOS. I el 30 de novembre de 2020, fa escassos mesos, Rudi Garcia va advertir que li anava a cantar la canya a Koeman en algun moment. "Depay està jugant molt bé... Recordeu que un dia li faci una entrada a Koeman. Algun dia ho faré ", va comentar. Aquest dia ha arribat i Koeman ha respost contundentment: "No és un home important per a mi".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?