Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

La Generalitat preveu poder expropiar terrenys del litoral a partir de l'any que ve

El pla de protecció de la Costa Brava es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat a finals d'aquesta setmana o principis de la que ve, segons les previsions del mateix govern

El secretari d'Hàbitat Urbà i Territori de la Generalitat, Agustí Serra, en l'entrevista a 'Soroll Girona'

El secretari d'Hàbitat Urbà i Territori de la Generalitat, Agustí Serra, en l'entrevista a 'Soroll Girona' / Ràdio Girona

L'any que ve la Generalitat preveu poder expropiar terrenys del litoral per salvar-los de la construcció. El secretari de l'Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, diu que el Conservatori del Litoral serà una realitat a finals d'aquest any i que el dotaran de recursos econòmics el 2022.

El pla de protecció de la Costa Brava es publicarà al Butlletí Oficial de la Generalitat a finals d’aquesta setman o principis de la que ve, segons les previsions del mateix govern. Un cop vigent, s’aixecarà la moratòria per concedir noves llicències per edificar en tot el litoral gironí.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Serra ha recordat que a partir d’aquest pla, els ajuntaments encara tenen marge per ser més restrictius en els seus planejaments municipals.

També ha assegurat que les urbanitzacions són un “model que no hem de permetre” pel cost que suposa el seu manteniment i per l’impacte en el medi ambient.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?