Sociedad

Aday: "Si veiés que no podem pujar ho diria però no és així"

El capità del Girona pensa que, tot i les dues últimes derrotes, hi ha marge per aspirar a tot però això passar per millorar, sobretot, en la finalització.

Aday en una acció contra el Leganés. / Imatge: La Liga.

Girona

Quan la cosa decau és el torn de jugar la carta Aday Benítez, un dels capitans del Girona, que ha comparegut aquest migdia per enviar un missatge molt clar; encara es pot acabar fent play off i pujar.

Si veiés que no podem pujar ho diria però no és així. Hi ha quatre equips que son la hòstia i no sé quin percentatge d’opcions tenim però en tenim perquè l’entrenador creu en nosaltres i nosaltres amb ell. Ens hem allunyat a 7 punts però ens n’hem d’oblidar. Poden passar moltes coses, ja vam veure qui va pujar l’any passat. Però, evidentment, hem de millorar molt”, ha argumentat.

També ha relativitzat la sensació d’enfonsament que ha deixat la doble derrota contra Mallorca i Leganés. “El dia de l’Espanyol ens en podrien haver fotut tres o quatre i vam guanyar, la segona part de Mallorca va ser boníssima i vam perdre i al Leganés, un equip que ha de pujar al març, els vam tenir controlats fins al minut 75, així que ni després de guanyar l’Espanyol érem tan bons ni ara tan dolents”.

La millora ha de ser sobretot en atac, on, segons Aday, s’ha trobat a faltar els gols de Stuani. “Estem treballant molt la finalització perquè arribem, centrem però no marquem. Com ho hem de fer no ho sé perquè a vegades, per molt que ho entrenis la pilota no vol entrar i, a vegades, quan ningú mira, entra”. El mateix passa amb l’estratègia: “quan hi havia Granell, un gran llançador, amb un gran rematador (Stuani) ens funcionava i l’any següent, amb els mateixos protagonistes no va funcionar tan bé".

Aday està vivint la setena temporada al Girona, un lloc on es sent plenament identificat: “Pateixo quan perdem, tant si jugo com si no, i quan guanyem, em sento Samsó.”

Dissabte l’equip s’enfrontarà al Mirandés a camp contrari, un partit on espera una reacció tot i que recorda que aquest equip els ho va fer passar “molt malament a casa”.

És un partit que el capità creu que s’ha de jugar “amb cor i cap” i ha estat molt gràfic: “si al 87’ no has pogut guanyar potser millor un punt que res. Ara potser estaríem a 3 o 4 punts. No hauríem guanyat però ells tampoc”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00