Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

Ciutadella bonificarà el 90 % dels rebuts d'ocupació de via pública dels bars

El Consistori ja ho va fer l'anya passat

Terrasses a Ciutadella

Terrasses a Ciutadella / Google

L'Ajuntament de Ciutadella aplicarà una bonificació del 90% a la taxa corresponent als rebuts de l'ocupació de via pública per a l'any 2021 per tal de pal·liar els efectes econòmics de la reducció de l'activitat econòmica a causa de la pandèmia.

Aquesta bonificació s'aplicarà d'ofici per part de l'Ajuntament, és a dir, sense necessitat que hi hagi una sol·licitud prèvia, i s'aplicarà en totes les terrasses de comerços, bars, restaurants, mercats i en totes les activitats artístiques que es duguin a terme en carrer.

Des del consistori han recordat a través d'un comunicat que aquesta mesura ja es va adoptar l'any passat arran de la situació epidemiològica i de les restriccions, quan es va liquidar només el 10% de la taxa anual per l'ocupació de la via pública de l' any 2020.

Vist que la situació no ha sofert variacions significatives, es tornarà aplicar amb l'objectiu de pal·liar en la mesura del possible les repercussions econòmiques negatives que la pandèmia ocasiona en els comerços i establiments locals.

La intenció de l'Ajuntament és aprovar aquesta bonificació en el Ple municipal d'aquest mes de febrer perquè quan s'emeten els rebuts ja es cobrin amb la rebaixa aplicada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?