Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

Crisis económica coronavirus Covid-19

MxMe vol que els ERTO s'allarguin fins l'inici de la temporada de 2022 si l'estiu va malament

Els ecosobiranistes presenten un document sobre les mesures que aplicarien per lluitar contra la crisi derivada de la Covid

El portaveu de Més per Menorca explica els detalls del document elaborat per la formació per combatre els efectes de la Covid.

El portaveu de Més per Menorca explica els detalls del document elaborat per la formació per combatre els efectes de la Covid. / Arxiu.

Els ERTO s’haurien d’allargar fins a l’inici de la temporada turística de 2022 si la campanya d’enguany no va prou bé. Així ho indica el document sobre mesures per combatre la crisis generada per la COVID que ha redactat Més per Menorca.

Aquest estudi arriba després que els responsables del partit mantinguessin reunions amb els diferents sectors econòmics de Menorca. Es tracta d’un document de 15 pàgines que inclou tot de mesures que s’haurien d’aplicar a nivell estatal i autonòmic. Inclou aspectes com mantenir el controls sanitaris per entrar a les Illes o prioritzar les vacunacions als territoris que depenen del turisme per facilitar la seva recuperació econòmica. Però a l’hora d’apuntar que és el més necessari, afirmen que és l'agilitat de les administracions ja que mesures bones com les ajudes directes  perden la seva efectivitat si els pagaments arriben amb mesos de retard.

Tot i que es tracta d’un document de posicionament del partit s’ha fet entrega d’una còpia a la secretaria general del PSOE de Menorca, Susana Mora, per la relació que tenen al Consell on cogovernen junts.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?