Política

Crevillent posa urnes per a millorar la mobilitat en els barris

La Regidoria de Protecció Ciutadana i la Regidoria de Participació han encetat una consulta popular per conèixer els canvis que vol el veïnat en l'entramat urbà del seu barri

Una de les urnes de consulta ciutadana / Radio Elche Cadena SER

Elche

L'Ajuntament de Crevillent ha posat en marxa un procés participatiu, en el que els ciutadans podran opinar sobre canvis que consideren necessaris als seus barris, així com millores en la senyalètica, semàfors, direccions o estat de les calçades, con el objectiu de fer més segurs i habitables els carrers del municipi.

Les urnes estan ubicades en el rebedor de l'Ajuntament de Crevillent, edifici de Policia Local, Casa de Cultura i Centre Jove i, junt a elles, hi ha butlletes on es pot escriure l'idea que tinga el veí participant. També s'ha habilitat el correu mobilitat@crevillent.es per a enviar les propostes de manera telemàtica.

El regidor de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Josep Candela, ha explicat que amb aquesta iniciativa ha volgut fer un llistat de totes les queixes i suggeriments que arriben a l'ajuntament diariament per part de la ciutadania, per poder millorar l'entramat urbá del poble de Crevillent.

Per la seua part, la regidora de Participació, Ana Vanesa Mas, ha remarcat que la participació és la ferramenta a través de la cual volen canviar la relació que hi ha entre administració i ciutadania. A més, ha aclarat que estan preparant la consulta dels primers Pressupostos Participatius de Crevillent con el objectiu de decidir què es fa a Crevillent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00