Sociedad

Francisco: "És moment per sentir-se forts"

Aday és baixa per unes molèsties musculars i Pablo Moreno i Luna segueixen fora de la convocatòria, on torna Ramón Terrats.

L'entrenador del Girona diu que pensar que no tenen marge per fallar "no porta enlloc"

Franciso, aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi. / Imatge: Girona FC

Girona

L'entrenador del Girona diu que després de les dues últimes derrotes contra Mallorca i Leganés els ha tocat "aixecar l'ànim" de la plantilla i que estar pendents del sisè classificat -el que tanca play off- els ha "despistat".

Per tant, tot i reconèixer que veient com estan els equips de dalt "és evident que no hi ha marge d'error", no creu que sigui bon negoci saltar al camp pensant que si fallen ja no hi ha marge: "no ens porta enlloc”.

Francisco, prèvia Mirandés

00:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20210212141839526/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Francisco creu que “hi ha moments a la temporada on el que han de fer els equips és sentir-se molt forts” i creu que això és el que han de fer els seus jugadors, "pensar en com millorar la finalització o la fortalesa defensiva" i res més.

Francisco, prèvia Mirandés

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20210212141652806/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre l'atac, l'entrenador del Girona no creu que tinguin un problema de "capacitat ofensiva" si no de "capacitat realitzadora" i pensa que això està pesant molt en l'anàlisi global perquè avançar-se al marcador sol ser determinant. De fet, ha explicat que sempre que el Girona ha marcat primer ha puntuat.

Demà a Anduva s'hi trobarà un equip que també funciona millor a fora que a casa però que ve d'enllaçar una ratxa de tres victòries seguides que l'han situat tres punts per davant del Girona a la classificació.

Un conjunt que, en paraules de Francisco, fa molt de temps que fa bé les coses i que, amb una plantilla molt jove, és "fluid i vertical"; un dels que ataca millor de la categoria juntament amb l'Almería, ha sentenciat.

Per afrontar el partit és baixa el capità Aday, que va notar unes molèsties a l'abductor després de l'entrenament de dimecres. Francisco confia que podrà estar en disposició de jugar la pròxima jornada igual que Luna i Pablo Moreno, que una setmana més continuen fora de la llista.

Sí que torna el migcentre Ramon Terrats amb la incògnita de veure quines seqüeles físiques li pot haver deixat la covid, que son diferents en cada persona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00