Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

L'ajuntament de Crevillent ofereix les seues instal·lacions municipals per a la vacunació contra el COVID-19

L'alcalde ha cedit al Departament de Salut els mitjans per la vacunació en el cas que siga necessari

L'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva

L'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva / Radio Elche Cadena SER

L'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha manifestat al Departament de Salut d'Elx-Crevillent i al Comissionat de Sanitat la voluntat de l'ajuntament de cedir les seues instal·lacions públiques per a la vacunació en el cas que anara necessari per a major rapidesa i agilitat dins del pla que establisca la Conselleria de Sanitat.

En principi, per la seua proximitat al centre de salut, s'han oferit tant el pavelló 'Els Abrets' com el Centre de Majors del Parc Nou, no obstant això, si fora necessari també podria utilitzar-se qualsevol altre tipus d'edifici municipal que des de les autoritats sanitàries creguen més convenient.

A més, Penalva ha oferit la seua total disposició i la de les persones necessàries, perquè el gerent responsable o qui determine, puga acudir a la localitat a inspeccionar i valorar els espais per a adaptar-los, així com de la necessitat de personal i logística que puga oferir l'ajuntament.

El edil ha manifestat el seu clar compromís de col·laboració amb les autoritats sanitàries per a facilitar els mitjans necessaris per a una major rapidesa en la vacunació i poder preveure amb temps el que es necessite, amb l'bjectiu de protegir a la població de la Covid-19.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?