Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

Fitur

Alaior descarta anar en solitari enguany a FITUR

Així ho han acordat l'ajuntament amb els empresaris que van recolzar la iniciativa l'any passat

A l'anterior edició de FITUR el batle d'Alaior va reunir un grup de personatges coneguts per fer destacar l'stand d'Alaior.

A l'anterior edició de FITUR el batle d'Alaior va reunir un grup de personatges coneguts per fer destacar l'stand d'Alaior. / Ajuntament d'Alaior.

L’Ajuntament d’Alaior descarta participar amb un stand independent a la fira turística FITUR que s’ha de celebrar al mes de maig a Madrid. La decisió l’ha pres l’equip de govern municipal després de reunir-se amb els empresaris alaiorencs que van participar el 2020 a l’edició de la Fira. La raó d’aquesta decisió s’ha de cercar en els condicionants que marcaran la trobada a Madrid. A més, entre els empresari i els representants municipals hi ha dubtes que FITUR es dugui a terme.

L'alcalde d'Alaior, José Luis Benejam,  ha volgut ressaltar que «creiem en aquesta fira i en els seus resultats, però celebrada de la mateixa manera que altres anys. Esperem que el 2022 hàgim tornat una mica a la normalitat, i que la fira es pugui celebrar així com la coneixem, en les mateixes condicions de les edicions anteriors. L'esforç d'organització que aquesta acció precisa, així com el finançament per part de les empreses del municipi, requereixen de més certeses pel que fa als beneficis i rèdits que es puguin obtenir ».

 Per la seva banda, les empreses participants en la reunió han volgut mostrar el seu suport a la iniciativa posada en marxa l'any passat pel consistori alaiorense, estan d'acord en que el més raonable és posposar la participació a l'any que ve, esperant que la situació sanitària sigui millor.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?