Deportes

Prèvia de Champions: "Aquesta eliminatòria contra el PSG pot tenir influència en la decisió de Messi"

L'Equipe publica unes informacions que tornen a situar al crack argentí molt a prop del PSG, rival del Barça aquest dimarts a la Champions. Al 'Què t'hi Jugues!' ho analitzem al detall amb Bruno Alemany i el trident del QTJ.

El futur de Leo Messi a la prèvia del Barça-PSG

El futur de Leo Messi a la prèvia del Barça-PSG

12:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1613398863725/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A poques hores del partit entre el Barça i el París Saint Germain als vuitens de la Champions, des de França segueixen escalfant la prèvia a través de Messi i el seu futur. Un futur que des de diaris importants com L'Equipe, es lliga al mateix PSG. N'ha donat detalls Bruno Alemany i també n'hem sabut la opinió de Sique Rodríguez, Lluís Flaquer, el trident del QTJ o dels mateixos Jordi Alba i Ronald Koeman en roda de premsa.

Tertúlia sobre el futur de Messi

Bruno Alemany: "A L'Equipe expliquen que NO és viable tots junts (Messi, Neymar, Mbappé). Però si marxa Mbappé amb un bon traspàs [uns 150M€], SÍ que hi hauria diners per poder tenir a Messi al PSG".

"Hi ha massa pistes, petites coses que et fan pensar que l'autopista entre Barcelona i París és la més probable".

Lluís Flaquer: "Crec que el que pot passar en aquesta eliminatòria contra PSG pot tenir influència en la seva decisió".

Àlex Delmàs: "Crec que no ho sap ni ell, i és un futbolista que s'ha guanyat decidir a l'últim moment. Però sempre he dit que crec que s'acabarà quedant. Veiem un Messi molt diferent del de principi de temporada"

Jofre Mateu: "No tinc informació fiable, però crec que no ha decidit. I si mires com està al camp, convida a pensar que no té res pensat. Està jugant a un nivell extraordinari i va en aquesta línia".

Moisés Hurtado: "Yo siempre evaluo a Messi no por sus goles sino por su implicación en el grupo. Y su implicación en el grupo ha sufrido una metamorfosis total. Defiende mucho más, está mucho más implicado...".

Jordi Alba en roda de premsa: "Messi ya dijo en su día la intención que tenía, pero está comprometido al 100% con el Barça, se ve en cada partido".

"La decisión que tome será meditada y la mejor para él. Yo soy mucho mejor con Leo en el campo que sin él, todos somos más fuertes".

Sique Rodríguez: "Després de les paraules de Jordi Alba, sembla que la intenció de Leo Messi sigui la d'aixecar un títol i marxar".

Ronald Koeman en roda de premsa: "No sé si ha sido la intención desde allí (Francia) de hablar mucho sobre Messi, yo preparo el equipo y los jugadores para un partido importante".

"Messi es jugador del Barça y tengo muchísimas esperanzas de que lo siga siendo".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00