Deportes

Campions de Copa al 'Què t'hi Jugues!': Pierre Oriola i Vicky Losada

El Barça de bàsquet s'imposava al Reial Madrid a la final de la Copa ACB i el Barça femení ho feia davant del Logroño. Avui han passat pels micròfons de SER Catalunya dos importants protagonistes: els dos capitans, Oriola i Vicky Losada.

De 'Copes' al 'Què t'hi Jugues!': entrevistem a Pierre Oriola i a Vicky Losada.

De 'Copes' al 'Què t'hi Jugues!': entrevistem a Pierre Oriola i a Vicky Losada.

15:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1613399053146/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça de bàsquet i el Barça femení es van proclamar campions de Copa aquest passat cap de setmana. Uns davant del Reial Madrid, les altres en front del Logroño. Dos títols i dos trofeus aixecats pels seus capitans: Pierre Oriola i Vicky Losada. Avui tots dos han passat pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per analitzar aquestes Copes i també per parlar sobre l'estat de forma de tots dos equips i les opcions que les dues seccions lluitin per aconseguir ser campions d'Eurolliga i Champions respectivament.

S'han felicitat al 'Què t'hi Jugues!'

La ràdio ens regala grans moments i avui no ha estat una excepció. Avui al programa hem fet coincidir als dos capitans, al del Barça de bàsquet i al del Barça Femení. Pierre Oriola i Vicky Losada s'han saludat en directe i s'han felicitat mútuament pels dos títols aconseguits aquest cap de setmana pel Barça:

Pierre Oriola: "Feu les coses brutals. Sou un súper equip, una copa més i a veure si arriba la Champions que tant voleu".

 Vicky Losada: "Ahir va ser un dia molt bonic no només per a nosaltres, sinó per a tots els culers. Una alegria, que ens cal en aquests temps difícils".

Sobre la il·lusió de la competició europea

Pierre Oriola: "L'any passat vam caure eliminats al primer partit de Copa, vam ser irregulars a la Lliga i a Europa... Va venir un entrenador nou i va tornar a sorgir aquesta il·lusió"

"L'Eurolliga? Evidentment, portem des del 2010 sense aixecar-la i la volem"

Vicky Losada: "Ja es va demostrar l'any passat contra el Wolfsburg, estem allà dalt i anirem a per aquesta Champions".

"Sempre s'ha dit que la Champions era per gaudir i que no era una exigència ... Això ja queda enrere".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00