Lunes, 08 de Marzo de 2021

Otras localidades

Suspesa la 10 k solidària de La Salle

Els inscrits podran recuperar els diners de la inscripció o donar-lo a la causa prevista

Salida de la II Edición

Salida de la II Edición / Facebook La Salle

L'organització de la 10K solidària de La Salle, emet un comunicat anunciant la suspensió de la III edició de la carrera.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

"Des de l’organització de la 10k Solidària La Salle, volem agrair tot el suport rebut durant tot aquest any que hem passat sense poder dur a terme la cursa. Sempre hem intentat esperar per poder fer i organitzar un esdeveniment únic, perquè la gent s’ho mereix després d’aquest temps, però com observem que el dia per poder portar-la a terme ens queda lluny, hem decidit suspendre la que seria la III Edició de la 10k Solidària La Salle, en compte de tornar a ajornar-la i poder tancar totes les despeses que ha generat aquest temps.

Com que entenem que la situació ha estat, i és, molt difícil per a moltes persones, hem decidit poder tornar tots els diners als corredors apuntats que ho demanen, mitjançant un mail amb els passos a seguir que enviarà l’empresa encarregada (Mychip), a cadascú dels participants. Pel contrari, no volem perdre el nostre esperit solidari i poder ajudar també AEPA, ja que tots s’han vist afectats amb aquesta pandèmia i, per tant, el 100% dels diners que no siguen demanats pels participants seran donats a la fundació.

D’altra banda, volem agrair per damunt de tot a totes les empreses col·laboradores ja que després d’haver-los donat l’opció, a totes elles, de recuperar els diners que van aportar, ja que entenem que també han patit per culpa de la COVID19, cap de les col·laboracions ho ha acceptat i totes han insistit en que els guardem ben guardats per poder fer una III Edició “por todo lo alto”. I així ho farem. Amb aquest correu no ens acomiadem, simplement volem donar-vos ànims i forces, perquè volem veure-us a tots de nou en la propera III 10k Solidària La Salle al 2022, que serà la més gran que es puga muntar, perquè així ens ho mereixem tots".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?