Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Obert el termini per a la presentació de sol·licituds per les Ajudes Parèntesi en Crevillent

L´Ajuntament ha anunciat que ja es poden presentar a la convocatòria tots el possibles beneficiaris d´aquest pla destinat als sector més castigats com l´hosteleria, la restauració o les agències de viatges, entre altres

Gobierno de Crevillent

Gobierno de Crevillent / Ayuntamiento de Crevillent

àrea d´Economia Sostenible de l´Ajuntament de Crevillent informa a tots els possibles beneficiaris de les ajudes del Pla Parèntesi que ja està obert per a sol·licitar-les. El termini de presentació serà de 30 dies naturals a partir de hui.

La quantitat del Pla Parèntesi per a Crevillent ascendeix a 623.522 euros, dels quals la Generalitat Valenciana aportarà 389.701'25, la Diputació d'Alacant 140.292'45 i l'Ajuntament de Crevillent 93.528'30.

Els beneficiaris podran optar a una ajuda de 2.000 euros per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballador, ampliable per 200 euros per treballador afiliat a la Seguridad Social a data 31 de desembre de 2020 d´aquestes microempreses i autònoms.

Les ajudes es podran sol·licitar de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Crevillent (sede.crevillent.es), o bé per registre d'entrada. El model d´instància de sol·licitud per a poder tramitar aquestes ajudes també està a la pàgina web de l´ajuntament.

La regidora d'Economia Sostenible, Estefanía Salinas, ha afirmat que aquestes ajudes estàn destinades als sectors més perjudicats per la pandèmia com l´hosteleria, la restauració, gimnasos, empreses de l´àmbit cultural i turístics, entre altres. En cas de qualsevol qüestió es pot solucionar a través de l'Agència de Desenvolupament Local.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?