Sociedad

Baixa fins a la Copa

La base nord-americana de l'Spar Girona, Chelsea Gray, té una lesió al turmell que li impedirà jugar durant dues setmanes i es perdrà, entre d'altres, el partit a la pista de València Basket.

Gray afrontant un u contra u amb Taylor durant el partit d'ahir. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

Girona

L'Spar Girona continua estant de pega. La base nord-americana, Chelsea Gray, estarà un mínim de dues setmanes de baixa degut a una "contusió òssia" al turmell dret, segons ha informat el club en un comunicat.

La lesió se la va fer al tram final del partit d'ahir contra l'Spar Canarias a Fontajau. Quan quedaven poc més de dos minuts per al final, va anar per terra amb mala fortuna després d'una lluita per una pilota amb Kabi Jones i per les mostres de dolor ja es va veure que no podria seguir. Va ser atesa darrera la cistella i va acabar veient el partit a peu dret estintolada a la tanca que separa la graderia del parquet.

El període de recuperació s'estima en dues setmanes, cosa que vol dir que Gray no estarà en disposició de tornar a jugar fins a finals de mes. Dit d'una altra manera; podria ser que no tornés a jugar fins a la Copa, que s'ha de celebrar a València entre el 4 i el 7 de març.

El calendari de la Liga Endesa és força atapeït i en dues setmanes, l'Uni Girona ha d'afrontar tres partits en molt pocs dies de diferència. Aquest diumenge rep el Campus Promete a Fontajau (18h), el dimecres 24 (18h) visita la pista del València Basket, amb qui es disputa el segon lloc de la classificació i el diumenge 28 visita la pista de l'Al-Qazeres (18h).

En el millor dels casos, Gray està descartada per enfrontar-se al Campus Promete i al València Basket i, en condicions normals, també hauria de perdre's el desplaçament a Extremadura.

La jugadora nord-americana és clau en els esquemes de l'entrenador. En els 19 partits que ha jugat ha jugat una mitjana de 25 minuts i és la segona màxima anotadora amb 11'3 punts per partit i dona 3'6 assistències.

Copa

Demà l'Uni Girona coneixerà el seu rival als quarts de final de la Copa, que es disputarà a València entre el 4 i el 7 de març. El sorteig es farà a les 12h i com a integrant del bombo 1, esquivarà en el primer enfrontament a Perfumerías Avenida, València Basket i el Gernika i li pot tocar qualsevol dels integrants del bombo 2: IDK Gipuzkoa, Clarinos Tenerife, Ensino de Lugo i Estudiantes.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00