Sociedad
INFRAESTRUCTURES

Tarragona vol modificar el traçat del Tren Tram previst per la Generalitat

Presentarà al·legacions perquè arribi també als barris

Ajuntament de Tarragona. / ACN

Tarragona

Tarragona reclama que el futur Tren Tram tingui diferents parades als barris. Properament l'ajuntament presentarà al.legacions al projecte.

La ciutat té múltiples nuclis i un dels problemes endèmics sempre ha estat la dispersió entre el centre, Ponent i Llevant; Ara l'objectiu del consistori és intentar cosir tota la trama urbana mitjançant aquest nou mitjà de transport que unirà diversos municipis del Camp de Tarragona. Segons ha explicat als micròfons del programa Soroll Xavier Puig, el regidor d'urbanisme, “no només ha de comunicar poblacions sinó també l’interior, ha de tenir capacitat per permear dins de les ciutats”.

Futura via verda

Fora del traçat del Tren Tram, cap al sud, queden els municipis de Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant. Un any i un mes després de l'entrada en servei del Corredor Mediterrani, l'antiga línia de ferrocarril Barcelona-València per la costa continua al mateix lloc. De fet, el Ministeri de Foment està incomplint l'estudi d'impacte ambiental del Corredor, que contemplava retirar les antigues vies. Ambdós municipis volen aprofitat aquest espai per crear una via verda, una mena de passeig que connecti tots municipis però, de moment, no poden.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00