Deportes

"Crec que Messi no seguirà, per la seva salut i per la del Barça"

Conversem amb Ramon Besa al 'Què t'hi Jugues!'

Conversem amb Ramon Besa (17/02/2021)

Conversem amb Ramon Besa (17/02/2021)

11:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1613573596491/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Des d'un punt de vista diferent, pausat, crític i molt reflexiu. La perspectiva de Ramon Besa sobre la dura derrota del Barça davant del PSG i les seves conseqüències. Quin ha de ser el futur de Messi? Què li passa al Barça? Per quin motiu creiem que era possible eliminar al PSG? Les respostes les dóna Ramon Besa al 'Què t'hi Jugues!'.

Conversem amb Ramon Besa

"Pau i tranquil·litat. Quan el Barça perd davant la Juve, tothom té clar que no passarà sigui quin sigui el rival".

"Els últims dies a la lliga han engrescat l'equip, però contra equips menors. Potser ens vam deixar endur per falses expectatives".

"La gent ha de tenir molta paciència i tranquil·litat perquè no hi ha un duro per fitxar gent i fer fora alguns, però s'ha obert un camí amb els joves del planter: Araujo, Pedri, Ansu...".

"D'ahir el que sap més greu és la por. Vaig percebre des del començament falta de grandesa i d'excitació. L'equip es va acular molt, en part per la participació de Piqué. I en l'alineació hi va faltar lideratge... Els homes clau a cada línia segueixen sent els mateixos que a Lisboa".

"La renovació que s'ha intentat no ha funcionat. No hi ha un duro. És absurd crear-se expectatives".

"S'hauria d'afavorir el naixement d'un nou lideratge d'aquí a final de temporada. Amb o sense Messi".

"Mbappé és un jugador intel·ligent. El primer gol és més propi de Neymar. Em va recordar a Ronaldo, atacant l'espai com una manada de búfals. Va demostrar ser un líder".

"El fet de perdre Di María i Neymar van fer que l'equip fos més físic i amb més sentit d'equip".

"Crec que Messi no seguirà. Per la seva salut i la del Barça. Penso que té dubtes i és absurd tornar a retenir-lo. Em sap molt greu, però crec que és una situació molt difícil de reconduir. Un canvi d'aires li pot anar bé a Messi i al Barça. Això ja s'ha convertit en una qüestió psicològica i a mi em fa patir Messi, no voldria que el convertim en un jugador vulgar".

"El Madrid no té un duro per fitxar Mbappé. I el Barça té millors jugadors joves que el Madrid".

"És fotut. Però el Barça s'ha reconstruït després de moltes situacions així".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00