Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

RUEDA DE PRENSA RUEDA DE PRENSA Pedro Sánchez comparece en una rueda de prensa desde La Moncloa

MÉS denuncia l'incompliment de l'OSP entre Menorca i Mallorca

Presentaran, a través d'ERC, una proposta al Congrés exigint el seu compliment

Image d'arxiu

Image d'arxiu / Cadena SER

Més per Menorca ha presentat una proposta al Congrés dels Diputats per exigir el compliment de l’Obligació de Servei de Públic entre Menorca i Mallorca ja que, amb la situació de la pandèmia, no s’estan oferint les quatre freqüències diàries que exigeixen les condicions de l’OSP.

Segons el portaveu de Més, Josep Castells, aquesta situació altera la vida de moltes persones que, per motius laborals, de salut o acadèmics han de passar moltes hores mortes a Palma sense vol de tornada a Menorca fins al fosquet. Per aquest motiu, Més per Menorca també ha demanat la compareixença al Parlament del nou conseller de Mobilitat, Josep Maria Ribas, per tal que expliqui per quina raó de les quatre freqüències diàries que per llei hi ha d’haver, alguns dies només se n’estan programant tres.

A més, en alguns casos, tampoc no hi ha les hores exigibles entre un vol i un altre, ja que l’avió de les 7.05h del matí moltes vegades es retarda a les 7.35h, el que impossibilita arribar la feina a les 8h.

Finalment, el partit ha demanat informació per escrit al govern espanyol sobre el Pla d’operacions d’IBERIA i d’Air Europa per esbrinar si aquestes companyies tenen cap intenció de modificar el seu programa d’actuacions, si per exemple volen deixar d'operar l'OSP per algun motiu, cas en el qual haurien d’avisar amb 6 mesos d'antelació.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?