Jueves, 25 de Febrero de 2021

Otras localidades

Estafas

L'Ajuntament d'Ontinyent detecta un frau telefònic per robar a les persones majors

Amb l'excusa d'oferir als majors un servei de teleassistència demanen el número de compte mitjançant el qual completaven l'estafa

Foto recurs d'un home major sol a casa

Foto recurs d'un home major sol a casa / Thanasis Zovoilis (Getty Images)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha informat de la detecció d’un frau telefònic mitjançant el qual s'està oferint a persones majors de la ciutat un servei de teleassistència domiciliària, i més en concret un sistema d'alerta per botó de polsador tàctil 24 hores davant situació de crisis al domicili. Aquest servei s'està oferint en nom de l'Ajuntament d'Ontinyent i va aparellat a demanar un número de compte corrent a la persona que rep la telefonada.

Des del consistori expliquen que és totalment fals i un frau, ja que aquest servei es tramita sempre a petició de la persona interessada, bé en l'Ajuntament o directament en entitats autoritzades com Creu Roja, residències de majors o altres entitats, però “en cap cas s'ofereix via telefònica demanant un compte corrent per part de l’Ajuntament”, expliquen.

Des de l’Ajuntament s'adverteix a la ciutadania que en cas de rebre telefonada d'aquest tipus no es facilite cap dada personal per evitar així estes estafes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?