Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Estafas

L'Ajuntament d'Ontinyent detecta un frau telefònic per robar a les persones majors

Amb l'excusa d'oferir als majors un servei de teleassistència demanen el número de compte mitjançant el qual completaven l'estafa

Foto recurs d'un home major sol a casa / Thanasis Zovoilis Getty Images

Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha informat de la detecció d’un frau telefònic mitjançant el qual s'està oferint a persones majors de la ciutat un servei de teleassistència domiciliària, i més en concret un sistema d'alerta per botó de polsador tàctil 24 hores davant situació de crisis al domicili. Aquest servei s'està oferint en nom de l'Ajuntament d'Ontinyent i va aparellat a demanar un número de compte corrent a la persona que rep la telefonada.

Des del consistori expliquen que és totalment fals i un frau, ja que aquest servei es tramita sempre a petició de la persona interessada, bé en l'Ajuntament o directament en entitats autoritzades com Creu Roja, residències de majors o altres entitats, però “en cap cas s'ofereix via telefònica demanant un compte corrent per part de l’Ajuntament”, expliquen.

Des de l’Ajuntament s'adverteix a la ciutadania que en cas de rebre telefonada d'aquest tipus no es facilite cap dada personal per evitar així estes estafes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00