Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Toni Castejón (sindicat FEPOL Mossos):"La piulada d'Echenique és una falta de responsabilitat brutal"

El portaveu del sindicat majoritari a la policia catalana adverteix que "quí hi ha un problema i no és la policia, és la violència"

El portaveu del sindicat majoritari a la policia catalana, FEPOL Mossos, Toni Castejón,  qualifica de "falta de responsabilitat brutal" la piulada del portaveu parlamentari d'Unidas-Podemos, Pablo Echenique, encoratjant els "els joves antifeixistes que demanen llibertat als carrers". Castejón afirma que "aquí hi ha un problema i no és la policia, és la violència. Si algú és capaç de defensar el que ha passsat, el problema el té ell, no la policia"

El portaveu del sindidcat de Mossos lamenta que una noia hagi perdut un ull en els incidents, però remarca que "hi ha molta violència, molts llançaments. Ja es veurà si aquesta noia ha perdut l'ull per una bala de foam. Ara no ho pot dir ningú"

Castejón afirma que la situació actual "ens recorda una mica el que va succeïr l'any passat, després de la sentència del procés. Ja portem dos nit amb moltíssima violència i és complicat per la policia"

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?