Lunes, 08 de Marzo de 2021

Otras localidades

La vacunació, la llum al final del túnel

Els geriàtrics demanen a Salut un nou protocol post vacunació

Un moment de la tertúlia

Un moment de la tertúlia / Ràdio Girona

La Fiscalia té obertes 33 diligències civils per la gestió de les residències a les comarques de Girona. És un seguiment individual a centres on hi ha hagut una major incidència del virus. Els geriàtrics demanen a Salut un nou protocol post vacunació.

La vacunació és la llum al final del túnel per a les residències de gent gran, segons els directors dels centres. Coincideixen que un cop tots els usuaris i treballadors hagin rebut les dues dosis de la vacuna contra la covid, Salut haurà de crear un nou protocol per permetre sortides i visites a la residències d’avis.

Israel Ruiz, director de les Forques de Vilafant i Zayo Ortega, directora tècnica; Eva Carrera, directora del Tura d’Olot, Cesc Magan, director de Palafrugell Gent Gran i Xavier Arrebola, delegat residencial.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La Fiscalia està fent un seguiment individualitzat a 33 residències de les comarques de Girona on hi ha hagut brots importants de coronavirus. També hi ha oberta una investigació penal després que els familiars d’usuaris de la residència Palafrugell Gent Gran presentessin una denúncia al ministeri públic el 5 de juny del 2020.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?