Jueves, 25 de Febrero de 2021

Otras localidades

Proveedores

Ontinyent rebaixa a poc més de 8 dies el pagament a proveïdors

A pesar de la covid-19 han aconseguit rebaixar el temps d'espera de més d'un mes fins a poc més d'una setmana

Foto d'arxiu de Natàlia Enguix

Foto d'arxiu de Natàlia Enguix / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aconseguit reduir el termini mitjà de pagament als seus proveïdors a l’últim trimestre de 2020 a una mitjana de 8’52 dies, 22 dies menys que els 30’47 a que es va arribar en el primer timestre del mateix any. La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que en 2020 es van realitzar pagaments a proveïdors i associacions per valor de prop de 10’7 milions d’euros, “en uns temps molt complexos, als quals hem tingut retards al cobrament de les subvencions i ajudes d’altres administracions, i on s’han pres mesures fiscals per pal·liar els efectes de la Covid-19”, recordava.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

la regidora posava de relleu “el bon funcionament de l’estructura de teletreball posada en marxa pel Govern Municipal abans inclús del decret d’alarma, o la póliza de crèdit a sis mesos i 0% d’interès concertada amb Caixa Ontinyent. Reaccions àgils quan es necesitava agilitat, que han permès obtenir resultats com aquest amb els terminis de pagament, o poder gestionar adequadament tot allò que ha envoltat el Pla Tornem Junts amb el qual es va mobilitzar 8 milions d’euros per reactivar els diversos sectors”, assenyalava.

Natàlia Enguix afegia que “evidentment la crisi de la covid-19 no ha acabat i ens queda molt de treball per davant per combatre els seus efectes econòmics i socials, però des del Govern d’Ontinyent anem a seguir treballant dia a dia amb rigorositat per fer-los front de la millor manera possible”, concloïa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?