Martes, 02 de Marzo de 2021

Otras localidades

Títeres

La 'Bruja Avería' i els 'Electroduendes' ja descansen al MITA

Han superat ja les dos primeres fases de condicionament i en 3 mesos serà la presentació oficial a Albaida

La Bruja Avería ja va conèixer el Palau d'Albaida fa uns mesos

La Bruja Avería ja va conèixer el Palau d'Albaida fa uns mesos / Ajuntament d'Albaida

Ja fa mesos va saltar la noticia. Albaida s’havia fet amb les emblemàtiques figures televisives del programa ‘La Bruja Avería y los Electroduendes’, però amb l’arribada de la covid-19 tot va anar més poc a poc fins que ja estan a la seua nova casa, el Museu Internacional de Titelles d’Albaida.

Quan el MITA va adquirir aquestes figures va ser necessari enviar-les a l’artista Juan Villa perquè fera la posada apunt de les figures ja que “a pesar que estaven en un bon estat, no anava a ser la imatge que els espectadors recordaven ni la que nosaltres volíem que recordaren”, explica Júlia Rodríguez, directora del MITA.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Ara, una vegada reparades en aquesta primera fase, des del MITA han condicionat el ‘acting’, és a dir, l’escenari on la ‘Bruja Avería’ i tots els ‘Electroduendes’ per adaptar als records dels fans d’unes titelles que van marcar una època, considerant-se aquesta la segona fase.

La tercera és la que dona inici ara i informa la directora que “ara queda preparar tota la gràfica que acompanyarà a les figures així com l’audiovisual per a recordar-les”, i una vegada complet sols quedarà, en paraules de la directora, esperar a que millore la situació sanitària per poder mostrar-les.

La presentació oficial de les figures s’espera que siga dins de just 3 mesos, el pròxim 22 de maig, una data que els fans de la sèrie estrenada el 6 d’octubre de 1984 esperen amb ganes per poder veure de prop les figures que van marcar la infància d’una generació.

Escolta l'entrevista completa a l'Hoy por Hoy Vall d'Albaida

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?