Miércoles, 03 de Marzo de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Un 25% dels casos de Covid-19 a Tarragona provenen de la soca britànica

Els principals indicadors epidemilògics continuen situant el Camp de Tarragona per sota de la mitjana catala, tant pel que fa al risc de rebrot com pel que fa a la velocitat de transmissió.

Personal sanitari.

Personal sanitari. / ACN

Com a mínim un de cada quatre infectats de Covid-19 al Camp de Tarragona presenta la soca britànica de la malaltia. De moment Salut no ha detectat cap cas de les altres soques més virulentes, la brasilera i al sudafricana, però el fet que la britànica estigui en expansió preocupa als responsables de la gestió de l'epidèmia. Segons Conrad Casas, subdirector de Salut Pública al Camp de Tarragona, “té una evolución ràpida i en les properes setmanes acabarà sent la soca dominant”.

Aquesta setmana arrencarà la vacunació de segones dosis al personal més exposat al virus, al marge de les residències, que Salut dóna ja per gairebé inmunitzades.

Els principals indicadors epidemilògics situen el Camp de Tarragona per sota de la mitjana catala, tant pel que fa al risc de rebrot com pel que fa a la velocitat de transmissió. Tanmateix, encara són valors molt alts: A Salou la famosa RT voreja el valor 1,8, el més alt d'entre les principals ciutats del territori; També està per sobre d'1 a Calafell i exactament a 1 a Vila-seca.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?