Miércoles, 03 de Marzo de 2021

Otras localidades

Albert Batlle : "El que correspon ara a qualsevol polític és donar total suport als cossos policials"

El regidor de seguretat de l'Ajuntament de Barcelona adverteix a l'Aquí Cuní que "la gran víctima de tot això és la ciutadania i la ciutat"

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El responsable de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha passat pel programa de Josep Cuní a SER Catalunya i ha advertit que: “Tota acció policial es subjecte a revisió però s'ha de fer quan toqui i ara no toca. Tenim unes policies molt madures. El que correspon ara a qualsevol polític és donar total suport als cossos policials. Les revisions no es poden fer en calent, s'han de fer en fred. S'ha de dir el mateix al matí, al migdia i al vespre. Tot ens interpel·la com a societat, hem de revisar models, començant per l'educatiu".

Albert Batlle també ha sortit en defensa de la gestió de l’Ajuntament de Barcelona: Jo crec que l'alcaldessa va fer unes declaracions prou explícites. Ens hem manifestat reiteradament demanant civisme i condemnant els fets. Estem activitats des del primer dia. Especialment els serveis de manteniment i neteja. Malgrat els incidents, la ciutat es desperta endreçada”.

Batlle reconeix que “La reputació de Barcelona es posa en qüestió amb aquest incidents. La gran víctima de tot això és la ciutadania i la ciutat”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?